de adviseurs

over ons

Beide oprichters hebben hun sporen verdiend in de Telecom, Netwerken en in Consultancy. Ze hebben een groot netwerk binnen de Nederlandse Telecom Consultancy Sector en kunnen naast hun eigen expertise die van collega’s inzetten.

Arjen Sinnema

Arjen Sinnema

Arjen Sinnema begon zijn carriere bij Intercai, een Telecommunicatie adviesbureau. Hierna werkte hij achtereenvolgens bij Alcatel en Ascom. In 2006 werd hij Manager Operations bij RVS Networks. In 2013 besloot hij samen met Frans Heitkamp om een consultancy firma op te zetten. Arjen is gespecialiseerd in Operations, Project Management en Programma Management. Met name op het gebied van het opzetten van het operationele en service proces heeft Arjen al het nodige gedaan. Hij heeft veel ervaring in vaste netwerken, straalverbindingen en het oplossen van indoor dekkingsproblemen.

Frans Heitkamp

Frans Heitkamp

Frans Heitkamp begon zijn carierre bij ITT, wat later Alcatel werd. Hij is actief geweest in Datanetwerken, zowel het ontwikkelen als implementeren ervan. Hierna is hij gaan werken bij Intercai, waar hij klanten adviseerde. Onder deze klanten waren zowel operators als de gebruikers van Telecommunicatie. Hij was onder andere ad interim directeur dienst ontwikkeling bij een grote Europese Netwerk provider. Vervolgens werd hij partner bij Columbi, wat later werd geintegreerd met Devoteam. Hier was hij ook bij veel projecten betrokken, o.a. bij Europese projecten in het kader van het Phare programma. In 2006 werd hij algemeen directeur van RVS Networks, een bedrijf dat netwerkdiensten levert aan bedrijven. Hier gaf hij ondermeer leiding aan het interne project voor het opzetten van een nieuwe netwerk infrastructuur en het ontwikkelen van een technisch/zakelijk concept voor private GSM. In 2013 heeft hij samen met Arjen Sinnema RVS Consultancy opgericht.

Frans is al meer dan 15 jaar evaluator en auditor voor de Europese kaderprogramma’s van de EU ( RACE II, ACTS, ICTS en Horizon2020) op het terrein van de research in Breedband en Mobiel.

RVS Consultancy netwerk
RVS consultancyfoto